kontakt

Hittat ett handfat och vill veta mer?

Vi skickar varor till hela Sverige och fraktkostnaden beräknas utrifrån handfatets storlek och vikt samt leveransadress. Vi håller fraktkostnaden så låg som möjligt genom att inte ha en standardavgift utan istället beräknas denna på varje enskild sändning.


KONTAKTA OSS!

 

unikstil varberg handelsbolag

registrerat på adress:

björkåsvägen 3, 432 95  VARBERG

 

vår butik finns på Alvgatan 15 på Breared i Varberg, besök görs enligt överenskommelse då vi ej är på plats utanför avtalade tider.

 

e-mail: info@unikstil.se

telefon: 0706-121 695 Mads

0705-397 209 Evelina

 

org.nr 969782-3871

godkänd för F-skatt

 
 
 
 
 
 
Karta På Alvgatan 15 i Breared i Varberg hittar du unikstil som säljer tvättställ handfat och badrumsinredning i natursten

om oss

Mads & Evelina

unikstil befinner sig i Varberg som är känt som kurort, badort, skostad, surfmekka.. Och så har vi såklart Fästningen med somrarnas vattenhål Stenbrottet strax intill, som skvallrar om det gamla stenhuggeriet här i Varberg.


Till vardags arbetar Mads som trafiklärare och Evelina med ekonomi. På vår övriga tid står surfing, familjeliv och handfat på schemat.

Handfat är spännande. De kan vara snyggt vita i porslin men de kan också vara sju nyanser av grått i natursten och berätta en historia om hur sand och vatten slipat dem till en perfekt operfekt form.


Vi vill föra vidare vårt saltstänkta arv med välmående härifrån kurorten och ta den in i era husdrömmar.