stenhandfat
unikstil logo säljer tvättställ till badrum

Stenhandfat

I vårt stora sortiment finner Du alla möjliga nyanser och storlekar av stenhandfat till mycket konkurrenskraftiga priser.

 

2 200 kr - 2 400 kr

 

Vi har också flera matchande inredningsartiklar till Ditt hem och alla produkter finns i vår butik i Varberg. Besök görs enligt överenskommelse - kontakta oss på info@unikstil.se

Vi skickar handfat till hela Sverige mot extra fraktkostnad från 350 kr. Kostnaden varierar beroende på handfatets storlek och vikt samt till vart i Sverige det ska skickas. Vi håller fraktkostnaden nere genom att inte ha en standardavgift utan istället beräknas denna på varje enskild sändning.

Inredning natursten

NY LEVERANS!

Vi har nu varit iväg i Indonesien och gjort ett nytt inköp. Lagret fylls på ordentligt igen i början av juni med massa nya stenhandfat och andra härliga inredningsdetaljer. Följ oss gärna på Instagram och Facebook för dagsfärska uppdateringar. Tack för alla era tankar och idéer om inköpet när vi var på plats. Tillsammans med er kunder och följare har vi gjort ett av de bästa och största inköpen hittills. Vi är så tacksamma för ert stora engagemang och gensvar på sociala medier! Har du frågor kring kommande produkter – kontakta oss redan nu!

Stenhandfat i lager

Hoppsan, här var det tomt!

Lagret fylls på igen i början av juni. Massa nya stenhandfat är på väg!

Måtten ovan är Bredd, Djup och Höjd och handfaten kan självklart placeras åt vilket håll som Du önskar.

Vi har avrundat uppåt till närmsta hela centimeter.